Maximumtemperatuur:     22  °C.
Minimumtemperatuur:      15  °C.

12-04-2018

Hotel la Mariposa:

Na een paar daagjes hard werken is het vandaag een rustdag. Eigenlijk meer een natuur dagje. Ik heb de spullen gepakt en ben er klaar voor. Vandaag even lekker eten en genieten bij Hotel La Mariposa . Maar eerst nog even langs het blauwe meer in het natuur gebied de Espuña de rit door de bergen blijft indruk wekkend met al haar bochten en slinger paadjes.

Inmiddels aangekomen bij een van de uitkijkpunten over het blauwe meer (Barrancos de Gebas). Hier parkeer ik de auto en maak ik even een klein ommetje uiteraard neem ik de camera even mee. En zo kan ik weer heel wat mooie plaatjes maken van dit gebied.

Na deze mooie plek weer achter ons gelaten te hebben gaan we naar Hotel La Mariposa, om daar heerlijk te gaan genieten van de lunch. Dit kleine familie hotel midden in het natuur gebied van de Espuña is zeker een aanrader.

Je kan er heerlijk eten en ze zijn zeer gastvrij. Uiteraard is de locatie ook een leuke opsteker vanaf het terras kijk je zo het gebied in geweldig. Ook zijn er diverse activiteiten te boeken. Zoals quad rijden, kanovaren en nog veel meer kijk maar eens op de site bij hun. (Espuna-adventure)  Zo en na het uitbuiken van de lunch rijden we rustig terug naar ons eigen huis. En zo zit de dag er al weer op.

Groetjes,

Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *