Welkom op de YouTube page van leven-met.nl

Beste leven-met.nl bezoeker.

Ik ben Casper en ben sinds 2015 verslaafd geraakt aan fotografie. Voornamelijk ben ik te vinden in de natuurgebieden die dicht bij mijn omgeving zijn.

Deze natuurgebieden zijn de, Oostvaardersplassen het Oostvaardersveld en de Lepelaarplassen. Tegenwoordig worden deze natuurgebieden genoemd als Nationaalpark Nieuw Land. Maar ook de natuurgebieden in mijn tweede land Spanje mogen niet ontbreken, zoals de Sierra Espuña, Barrancos de Gebas & Urbex locatie Mazarrón Minas. Ik probeer zoveel mogelijk in de natuur te zijn. Helaas lukt mij dit wat minder als een aantal jaren geleden. Dit heeft ook te maken met het verloop van mijn aandoeningen en beperkingen. Ik doe dit voornamelijk met mijn elektrische fiets vanwege mijn lichamelijke beperking. Soms kan ik een klein stukje lopen maar dat is toch heel beperkt. En als ik dit soms dan doe wat natuurlijk soms ook onvermijdelijk is dan heb ik wel een aantal dagen nodig om te herstellen. Ik houd mijn belevingen van deze natuurdagen bij op een mooi blog www.leven-met.nl

Tevens probeer ik het ook samen te vatten in diverse YouTube filmpjes. En zo maak ik in de maandoverzichten duidelijk wat ik zoal ben tegen gekomen.  Je kan via de link de diverse maandoverzichten zien. Ga met de pijl over de leven-met YouTube page en zie dat er een klein drop down menu volgt kies het jaartal en blader door de maanden heen. ik zou zeggen heel veel kijk plezier bij de diverse YouTube filmpjes.

Groetjes, Casper (Leven-Met)