Welkom op mijn website leven-met.nl

Mijn naam is Casper en ik leef helaas met: het fenomeen van Raynaud, fibromyalgie, artrose, boezemfibrilleren, obstructief slaap apneu syndroom (OSAS) en diabetes type 2.

Ik heb deze website gemaakt om meer duidelijkheid te geven over deze ziektes en aandoeningen en als bron hiervoor heb ik Wikipedia gebruikt. Tevens heb ik deze website gemaakt om al mijn foto ervaringen te vertellen samen met deze beperkingen. Je kan het een en ander in het menu en het archief terug vinden en na lezen. Ondanks deze beperkingen wilde ik toch ook iets positiefs laten zien. Eigenlijk leuke en mooie en soms minder mooie dingen laten zien, kan als iets positiefs ervaren worden. De gedachte om achter de geraniums te gaan zitten spookte door mijn hoofd en wilde ik niet laten gebeuren. Aangezien ik niet ver kan lopen en niet op een normale fiets kan fietsen maakte dit het er allemaal niet makkelijker op.

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en ik fotografeer graag al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Om er voor te zorgen dat ik niet achter de geraniums beland heb ik sinds een aantal jaren een elektrische fiets tot mijn beschikking. En omdat ik niet heel veel kilometers kan fietsen ben ik gelukkig ook in het bezit van een auto. Met beide vervoersmiddelen maak ik kleine tochtjes in en rond de omgeving van het Nationaal Park Nieuw Land. Het Nationaal Park Nieuw Land bestaat uit de volgende natuur gebieden: Oostvaardersplassen, Oostvaardersveld, Lepelaarplassen & de Marker Wadden. Tevens maak ik ook tegenwoordig kleine tochtjes in het Parque Regional de Sierra Espuña

Van deze tochtjes probeer ik zoveel mogelijk verslag te doen op mijn website. Dit om te laten zien hoe mooi het allemaal eigenlijk is. Ondanks de lichamelijke beperkingen die ik heb, wellicht kunt u ook positieve energie uit mijn verhalen of de foto’s en video’s halen.

De foto’s op de website zijn gemaakt met een Nikon D3200 & D5300 en sinds een aantal jaar de D3500 en D500. De foto’s zijn wel verkleint voor het makkelijk laden van de website. Voor vragen of overige website gerelateerde zaken kunt u ook het contact formulier gebruiken.

Mocht u willen reageren op een van de onderwerpen gebruik dan graag het contact formulier.

 

Met vriendelijke groet,

Casper (leven-met)