Maximumtemperatuur:     25  °C.
Minimumtemperatuur:      10  °C.

07-04-2018

Puerto de Mazarrón:

Begin April ging ik naar Spanje om mijn ouders te helpen met hun nieuwe huis. Aangezien mijn moeder een paar weken eerder ernstig was gevallen was zij niet instaat om dingen te kunnen doen en was zij aangewezen om met krukken te lopen. En er moest nog wel het een en ander gedaan worden. Boodschappen, verhuizen, spullen in pakken etc etc. En ja ik moest ook even ons appartement leeg halen. En de kinderkamers opruimen en inpakken. Ondanks dat mijn lichaam me eigenlijk al de afgelopen weken behoorlijk in de steek laat. Laat je je ouders natuurlijk niet vallen en stap je in het vliegtuig om ze te helpen. Natuurlijk heb ik ook tijd gemaakt om even lekker te ontspannen en te genieten van de mooie natuur en de omgeving. En de natuur in de achtertuin. Zo ben ik dan op 7 april in Puerto de Mazarrón.

Even mijn moeder naar de kapper gebracht, en ik ga even het kustplaatsje verkennen bij de haven. Vandaag is het wat bewolkt maar dat is niet zo heel erg aangezien de temperatuur heerlijk is rond de 25 graden. Ik loop via de smalle steegjes naar de boulevard en maak onderweg al wat foto’s. En zo kom ik aan in de haven.

De haven wordt zowel gebruikt al plezier jachthaven maar ook de beroeps vissers hebben hier hun boten liggen. Het restaurant op de achtergrond is Viggos echt een aanrader je kan hier heerlijk eten. Kijk ook even op hun Facebook site. Ook is het mogelijk om vroeg in de ochtend bij de vis afslag in de haven de net gevangen vis te kopen. Zelf nog niet gedaan maar schijnt wel heel leuk te zijn om een keer gezien te hebben. Dus wie weet ga ik dat nog een keertje doen.

Ik maak wat overzicht plaatjes en rust ook regelmatig even uit. En zo vliegt de tijd weer om en ga ik weer richting de kapper. Moeders is bijna klaar en ik pak de auto en rijd deze voor. Zo hoeft ze maar een klein stukje te strompelen met de krukken. En zo eindigt dit ochtendje met de terug rit naar huis. Op naar de volgende uitdaging.

Groetjes,

Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *