Waterloopbos

Maximumtemperatuur:      20  °C.
Minimumtemperatuur:       02  °C.

07-05-2020

Waterloopbos:

Het is donderdag vandaag, en het is lekker weer. Ik kom niet veel buiten en beperk mijn bezoekjes in de natuur. Ik vindt het allemaal heel erg griezelig met het Corona virus. Als ik dan naar buiten moet voor de boodschappen of een uitstapje wil maken in de natuur dan kom ik altijd mensen tegen die denken dat er niks aan de hand is.

Heel vervelend allemaal. Maar goed ik heb de moed verzameld vandaag en ga samen met mijn hulp-boswachter op stap. We besluiten om eens een keer naar het Waterloopbos te gaan. Al veel over gehoord en gezien via de mooie media kanalen. Dus we pakken onze spullen bij elkaar en stappen in de auto. Alleen de rit er naar toe vind de hulp-boswachter al heel leuk dus de dag kan eigenlijk al niet meer stuk. Aangekomen op de mooie parkeerplaats en zo te zien net aangelegd parkeren we de auto. En lopen we via het pad naar de Deltawerkroute.

Hier staan we even stil bij het voormalig Deltawerk project en maken natuurlijk wat foto’s. Vervolgens gaan we verder en komen we bij het deltawerk golf bak project. Eigenlijk een groot golfzwembad zou je kunnen zeggen.

Hier werden allerlei testen uitgevoerd met golfslag voor het delta project. Ook hier natuurlijk even wat mooie plaatjes geschoten. En dit deel is inmiddels helemaal gerestaureerd en is dus hersteld. Inmiddels is het energie niveau bij mij wel behoorlijk gedaald. En is het dus tijd geworden om weer naar de auto te gaan. Onderweg naar de auto geeft de hulp-boswachter aan, nog even de schaapjes te willen inspecteren en dat doen we dan nog even.

Maar dan is het ook echt op. Zo nu weer in de auto en hop naar huis. Het was lekker rustig en we hebben lekker met zijn tweetjes het Waterloopbos verkend. Althans een klein stukje dan. Graag tot een volgend blogje en blijf gezond.

Groetjes, Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *