Tureluurs stukje Oostvaardersveld

Maximumtemperatuur:   26  °C.
Minimumtemperatuur:    10  °C.

07-07-2017

Vrijdag ochtend even een kort uitstapje Oostvaardersveld.  Ik voel me niet heel lekker vandaag maar wil toch even naar buiten. Ik neem vandaag de stoom boot, nee natuurlijk niet. Ik rij op de trekweg en kom langs de vaartplas daar zie ik deze mooie oude boot liggen en besluit even te stoppen en wat foto’s te maken.

Hierna snel weer verder en vervolg ik de trekweg naar de parkeerplaats bij de kleine praambult. Ik stop even bij de oeverloperhut en zie nog een enkel kemphaan rond scharrelen. Vergezeld door de tureluur vandaag.

Na een poosje ga ik naar de overkant naar de poelruiterhut. Na een tijdje in de poelruiterhut gestaan te hebben ga ik toch maar verder. Het lichaam wil vandaag niet echt meewerken ik heb veel last met staan vandaag. Ik pak de scootmobiel en ga naar het Oostvaardersveld tussen de kleine praambult en de grote praambult. Op zoek naar de konikpaarden en ook hier zijn ze moeilijk te vinden. Maar uiteindelijk zie ik ze wel ver weg maar zet ze toch op de foto.

Inmiddels trekt de groep konikpaarden langs de poelruiterhut wel aan de overzijde van het water natuurlijk. Ik draai om en ga weer richting de poelruiterhut om daar het Praambos door te gaan en over te steken naar de overkant om zo weer naar de auto te rijden. Nou nog even kijken bij de oeverloperhut. En daar is toch weer wat leuks te zien. Kieviet, tureluur.

Zo ben er tureluurs van geworden ik ga nu naar de auto. Lekker naar huis en kijken of ik een bakje koffie kan scoren. Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

One thought on “Tureluurs stukje Oostvaardersveld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *