San josé mijn Mazarrón

Maximumtemperatuur:      19  °C.
Minimumtemperatuur:       03  °C.

01-09-2019

San josé mijn ( Mazarrón ):

Het is zondag ochtend en ik ben helaas erg vroeg wakker van de pijn. Ik besluit om er maar uit te gaan maar het is nog pikken donker buiten. Toch pak ik de spullen bij elkaar en besluit om naar de San josé mijn in Mazarrón te gaan. Dus hup in de auto en gaan. Aangekomen bij de mijn het grote licht aan op de auto en rustig naar boven tuffen in het donker.

En wat heerst er een rust hier zeg, maar ook wat is het donker. Ik probeer wat foto’s te maken van de opkomende zon achter een van de bergen. Maar dat valt nog niet mee. Maar uiteindelijk kan ik toch wat leuke foto’s maken.

En besluit ik als het wat lichter is om een klein stukje door het mijn dorpje te lopen en zo nog wat foto’s te maken.

En zo kom ik onverwacht in de verte toch een vos tegen die ik ook nog eens op de camera heb kunnen vast leggen.

Ik zou zeggen geniet van de foto’s die spreken voor zich. Bedankt voor het lezen en kijken. en graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *