Luisito mijn ( Minas luisito)

 

Maximumtemperatuur:      33  °C.
Minimumtemperatuur:       18  °C.

05-09-2019

Luisito mijn ( Minas luisito):

Het is donderdag ochtend er is veel bewolking, maar dat is niet zo erg voor een keer. Het is lekker, niet te heet en heerlijk weer om op ontdekking te gaan. Vlak bij mijn achter tuin is er nog een verlaten mijn. Maar hoe kan ik er nou komen. Na wat uitzoek werk en natuurlijk Google maps was het niet zo moeilijk. Maar jij wij denken maar dat er overal geasfalteerde wegen naar Rome leiden. Nou dat is zeker in Spanje niet het geval. Veel weggetjes waar je van denkt pff zal ik daar wel over heen gaan.  Maar deze weggetjes kunnen soms leiden naar de mooiste plekjes. Dus ook nu weer de stoute schoenen aan. Hmm gewoon met de auto, en knallen over de zand en keien, om uiteindelijk het doel weer te bereiken.

Onderweg nog even een mooie klapekster of grauwe klauwier vast leggen. Helaas niet een hele mooi foto en ook niet goed te zien welke het nu is. Het was vol tegen het licht in. En dan kom je uiteindelijk uit bij de Luisito mijn. En daar laat je de camera even lekker knallen.

Zou zeggen kijk lekker naar de foto’s. Als afsluiting heb ik nog even een kort stukje bij de rambla gelopen en nog wat vogeltjes vast gelegd. Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *