Rambla del Saladillo

Maximumtemperatuur:      23  °C.
Minimumtemperatuur:       13  °C.

 08-01-2022

Rambla del Saladillo:

Zo vandaag is het een fiets middagje. Vlak bij mijn huis licht de Rambla del Saladillo of wel rivier bedding. Als het dus niet geregend heeft kan je hier lekker langs fietsen en lekker struinen. Wel met een speciale tekenbroek van Rovince. Aangezien hier het hele jaar door teken zijn. Door de warmte blijven de teken actief. En die willen we niet hebben.

Ook is het altijd goed opletten bij de waterkant aangezien de grond erg zacht kan worden als deze nat en vochtig is. De grond zakt dan letterlijk onder je voeten vandaan. En ja je zakt dan in hele dikke kleigrond weg. Ik fiets door de bergen en door de velden van Saladillo. Hier fietsend door de velden ben ik weleens een steen uiltje tegen gekomen. Zou leuk zijn als ik die vandaag weer tegen zou komen. Maar helaas niet gezien.

Maar wel wat anders moois. Niet heel dichtbij maar kon toch snel nog een foto maken van de groene specht. Inmiddels aangekomen bij de Rambla de Saladillo, en daar zijn de steltlopers ook weer van de partij.

Dat zet ik natuurlijk ook even op de foto. Ook maak ik heel wat drone beelden hier bij de Rambla del Saladillo.  Na een poosje stap ik weer op en probeer weer wat verder te komen. Helaas moest ik weer terug aangezien ik de rivier moest oversteken. En dat wilde ik juist voorkomen. Nu weer door de bergen en vlakte en dan via de service weg ( is een weg die naast de hoofdweg loopt) weer verder om zo bij een oude brug te komen.

Uiteindelijk lukt me dat en ook hier maak ik weer een hoop foto’s en drone vluchten. En dan ineens ben je zomaar weer 2 uur verder wat een heerlijkheid toch. Zo alle spullen weer ingepakt en nu op de fiets lekker naar huis.

Bedankt weer voor het lezen en kijken. Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *