Oostvaardersplassen kort rondje

Maximumtemperatuur:     22  °C.
Minimumtemperatuur:      14  °C.

12-10-2018

Oostvaardersplassen kort rondje:

Vrijdag ochtend pak ik even de elektrische fiets, ik voel me eigenlijk niet zo lekker heb veel pijn in het lichaam. Maar hoop door het fietsen en fotograferen even mijn gedachte te kunnen verzetten. Ik ga richting het Jan van de boschuitkijkpunt in de Oostvaardersplassen. Ver op de vlakte zijn de edelherten wel te zien maar is erg ver weg. Voor het Jan van der boschuitkijkpunt zit nog wel een grote groep kluten die zo af en toe lekker op de wieken gaan.

En dan met het zonnetje er op blijft dit prachtig om te zien. Ook komen er weer heel veel brandganzen en grauweganzen binnen vliegen.

Ik blijf hier toch zeker wel even een halfuurtje staan kijken en genieten van al het moois wat weer voorbij komt vliegen. Ik besluit ondanks de steeds hevig wordende pijn om even naar het Frans Vera uitkijkpunt te gaan. Hopelijk staan daar misschien de edelherten dichterbij en kan ik misschien een stukje bronst vast leggen. Maar ook hier staan de edelherten helaas erg ver weg.

Maar probeer er toch een paar mooie plaatjes te schieten. Ik fiets weer terug en stop nog even bij het uitkijkpunt bij het jan van den Boschpad. Daar wordt ik door de politie helikopter op gewacht en vliegt alles natuurlijk de lucht in. Ook zie ik een van de boswachters zijn controle ronde maken. Nou is het echt tijd, de pijn wordt bijna ondragelijk dus op naar huis en de rest van de dag wordt het niks meer. Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *