Mini Hollywood

Maximumtemperatuur:     29  °C.
Minimumtemperatuur:      19  °C.

11-05-2023

Mini Hollywood:

Samen met de buurman en tevens goede vriend, fiets en foto maatje. Besloten we om naar Oasys mini hollywood te gaan. Gewoon eens kijken of het wat is. Toen we aankwamen stonden er al 7 touringcar bussen. Deze bussen zaten vol met kinderen die dit vandaag ook als school reisje geplant hadden. Hierdoor was het even druk maar dat was snel weer over toen iedereen in het park was. En ja een optreden cq voorstelling met Cowboys is natuurlijk altijd leuk.

Veel actie met paarden, vechten en schieten.

Zeker voor de kinderen. Die vonden het heel leuk, aan al het geschreeuw te horen. Het was uiteraard een prachtige dag en we hebben heerlijk kunnen fotograferen.

Natuurlijk actie foto’s maar ook mooie model foto’s kunnen maken.

Tja dit is ook een model. Maar bedoelde eigenlijk deze.

Tevens zit er ook een leuk dierenpark bij, wat we ook nog bezocht hebben. En dit zit ook allemaal bij de prijs inbegrepen. Je moet het dierenpark niet vergelijken met Artis in Amsterdam, of de zoo van Antwerpen. Maar het was toch leuk om te zien.

Helaas voor ons hadden de dieren vandaag een rustdag. En lagen de meesten van hen te slapen.

Tussen door hebben we ook nog even lekker koffie en wat fris gedronken. Want ook de inwendige mens moet zo af en toe verzorgt worden. En natuurlijk is af en toe rusten ook heel goed voor het lichaam. Ook is er nog een zwembad, waar de jeugd natuurlijk veel gebruik van maakt. Het was voor ons in ieder geval een geslaagde dag.

Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)

2 thoughts on “Mini Hollywood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *