Minas de Mazarr贸n

Maximumtemperatuur:聽 聽 聽21聽 掳C.
Minimumtemperatuur:聽 聽 聽 15聽 掳C.

21-03-2023

Minas de Mazarr贸n:

Tja de laatste keer dat ik er was heb ik de drone laten crashen. Dus moest ik er vandaag toch maar aan geloven om het opnieuw te proberen. Dus spullen gepakt fiets mee en met de auto die kant op. Fiets uit de auto en naar boven fietsen, en zo kom ik aan bij mijn eerste locatie.

Ik fiets naar het deel toe waar het oor wet gespoeld.

Hier maak ik ook de eerste vlucht met de drone, spannend hoor en gelukkig niet gecrasht. Ik film ook het een en ander met de drone en tevens de action camera. Ook deze opnames zijn later weer via YouTube te bekijken, de koppeling staat onder in de pagina.

En zo ben ik mijn middag weer lekker aan het vol schieten. Wat een super locatie blijft dit ook. Ik ga nog even naar de werkplaatsjes die er waren. uiteraard is dat niet goed te zien op de foto. Van horen zeggen, en door het priv茅 museum over de mijnen te bezoeken is dit wel duidelijk geworden.

Als laatste nog even verder op kijken en de laatste vluchten met de drone maken.

Bedankt weer voor het kijken en lezen. Graag tot een volgend blogje.

 

Groetjes, Casper (leven-met)