Mirador del Juan Carlos

Maximumtemperatuur:     24  °C.
Minimumtemperatuur:      15  °C.

15-03-2023

Mirador del Juan Carlos:

Zo vandaag even een middagje op stap met de auto en de fiets. Ik ga vandaag naar het blauwe meer maar dan aan de kant van Librilla. Dit is het uitkijkpunt Mirador del Juan Carlos, Daar ben ik nog nooit geweest dus wordt het hoogtijd. En zo pakte ik de spullen bij elkaar en vertrok ik naar Librilla.

Aangekomen op de plek die ik via Google had opgezocht, heb ik de auto geparkeerd naast het watertransport. Dit watertransport komt hier veel voor in Spanje. Ik twijfel of ik met de auto naar boven ga maar de weg is erg smal en tja. Ik besluit om met de fiets het te gaan verkennen. Nou dat was een beste klim kan ik zeggen en eenmalig volgende keer ga ik gewoon met de auto naar boven.

Boven blijkt ook een klein parkeerplaatsje te zijn dus dat weet ik voor de volgende keer. Nu het laatste stukje met de fiets om bij het blauwe meer te komen.

En wat een uitzicht over het blauwe meer heb je dan geweldig, zou zeggen geniet mee van de mooie plaatjes. En natuurlijk de YouTube video.

Graag tot een volgend blogje,

 

Groetjes, Casper (leven-met)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *