Landschapje en meer

Maximumtemperatuur:    6  °C.
Minimumtemperatuur:     1  °C.

01-02-2018

Landschapje en meer:

Donderdag middag, ik pak nog even de elektrische fiets en ga nog even een rondje maken. Het rondje is natuurlijk in de Oostvaardersplassen. Zo ik fiets nu via het Seizoenenpad, Junipad En Pirellipad naar het koopvaarders pad. En hier ga ik over de koopvaarders fietsbrug het Oostvaardersplassen gebied in. De edelherten staan al op mij te wachten en stop ik even bij de kruising in het Oostvaardersbos.

Daar staan ook weer een paar mooie edelherten die ik even op de foto zet. Nu fiets ik door naar het Jan van den Bosch uitkijkpunt en vang daar nog net de laatste glimp op van de bruine kiekendief boven het riet.

Op de vlakte zie ik wat door de modder bewegen en ik pak de camera er even bij. Hé het is een vos die inmiddels bijna dezelfde kleur heeft als de modder. Of hij is net in een modderbad geweest.

Op de vlakte lopen ook nog een paar edelherten. Na een minuut of tien over de vlakte heen gekeken te hebben pak ik de fiets weer. Ik fiets nu richting het Natuurbeleving centrum de Oostvaarders. En schuin tegen over het belevingcentrum staat een groepje edelherten.

Ik moet vol tegen de zon in fotograferen. Wat uiteindelijk ook wel weer een mooi plaatje oplevert. Ik fiets weer door en ga de fiets bij het Frans Vera uitkijkpunt zetten. Om daar nog even te spieken. Ik maak nog wat plaatjes van de edelherten, konikpaarden, en wat landschap foto’s.

En de zon heeft geprobeerd door het wolken dek heen te prikken. Maar helaas lukte dat niet volledig. Hierna lekker naar huis en weer genieten van de plaatjes. Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *