Landschap Oostvaardersplassen en Oostvaardersveld

Maximumtemperatuur:  3  °C.
Minimumtemperatuur: -5  °C.

19-01-2017

Donderdag ochtend maak ik een rondje met de auto langs de Oostvaardersplassen. Ik start vandaag bij de poelruiterhut in het Oostvaardersveld en maak daar wat landschap foto’s. Ook een leuke vink laat zich mooi op de foto zetten.

Hierna ga ik weer snel naar de auto om mezelf lekker op te warmen. Na dat ik een beetje opgewarmd ben ga ik met de auto richting de knardijk.

Op de knardijk stop ik ook nog even en maak een paar mooie foto’s. Ik rij door naar het Julianapand en hoop daar een paar baardmannetjes te spotten. Helaas is het ook hier heel stil. Maar maak ik wel weer mooie landschap foto’s. Vandaag niet heel veel vogels of andere mooie dieren maar wel weer mooie landschap foto’s.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

One thought on “Landschap Oostvaardersplassen en Oostvaardersveld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *