La Pinilla Amandelbloesem

Maximumtemperatuur:      25  °C.
Minimumtemperatuur:       12  °C.

 Jan 28-01-2022

La Pinilla Amandelbloesem:

Vandaag op zoek naar de Amandelbloesem. Ieder jaar rond Januari & Februari gaat de Amandelboom in Spanje bloeien. En zo krijg je dus de mooie Amandelbloesem. En er staan heel wat amandelbomen hier in de omgeving. Dus pak ik de auto om eerst even op zoek te gaan naar een paar mooie velden. Aangezien het nog wat vroeg in het voorjaar is, en ze dus nog niet allemaal in bloei staan. Ik weet er vermoedelijk wel een paar velden te liggen. Ook de fiets neem ik gelijk mee in de auto.

Ik ga dus eerste even kijken of ik wat kan vinden. Ik vertrek een ga rijden richting het dorpje La Pinilla. Achter het dorpje loopt een mooi fietspad, maar zo kan ik even met de auto eerst de verkenning doen. En inderdaad hier staan wat Amandelbomen met de mooie amandelbloesem. Ik besluit om de auto even ergens te parkeren en pak dan de fiets. Zo plekje gevonden en nu snel op de fiets en kijken of ik iets moois kan vast leggen. Het is prachtig weer maar er is nog wel wat bewolking.

Maar dit maakt de foto dan ook wel weer aantrekkelijk vindt ik. En zo kom ik bij mijn eerste stop voor vandaag en pak de camera. Een paar mooie plaatjes schieten om daarna vervolgens de Drone in de lucht te laten. Het is jammer dat de Amandelbloesem nog niet volledig is maar het is nu al mooi. Ik maak lekker wat kilometertjes op de fiets en kom van alles tegen. Ook lekker wat vogels gezien en kunnen vast leggen.

En bij de konijnenfarm daar zat het vol met koereigers, zo te zien krijgen die af en toe een konijnen boutje. En zo maak ik lekker even een rondje. Om als afsluiting nog een klein stukje door de bergen te gaan.

Om zo bij het fietspad uit te komen wat vlak bij huis ligt. Hier ga ik nog even wat mooie beelden maken tussen de velden van de boeren. Ook de drone laat ik weer even lekker vliegen. En zo eindigt dit dagje weer en ga ik vermoeid naar huis.

Bedankt weer voor het lezen en kijken, Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *