Konikpaarden trekweg

Maximumtemperatuur:     22  °C.
Minimumtemperatuur:      09  °C.

 29-08-2022

Konikpaarden trekweg:

Door alle spanningen en stress momentjes van de afgelopen weken was het lichaam vandaag in protest gegaan. Ik kon het in de morgen gelukkig even rustig aan doen aangezien ik gezellige en leuke visite over de vloer had. Nadat ik in de middag wat had gegeten. Kreeg ik zo last van mijn rug dat zitten eigenlijk ook niet lekker is. Dus pakte ik de auto en ging even met mijn mobile hut opstap. Mijn avontuur begon vandaag bij kijkhut de kluut. Helaas was daar niet veel te zien geen flamingo en geen lepelaars, niks aan te doen. maar was even voorzichtig aan het lopen en dat was wel even lekker de spanning ging er in ieder geval een beetje van af. Nog even bij de Kwak gekeken maar die was met zijn broertjes kwik en kwek ergens anders spelen. Een meisje die met haar moeder net uit de driehoek vandaan kwamen zag een mooie ringslang liggen.

En dat had ze heel goed gezien. Dus maakte ik ook even wat foto’s van de ringslang. voorzichtig pak ik de camera en loop ik rustig naar de auto. Bij de auto aangekomen plof ik op de stoel als of ik de marathon heb gelopen. Zo ik ga dan meer even een stukje rijden en besluit om de konikpaarden langs de trekweg te bezoeken. Aan het begin van de trekweg stop ik weer even om even uit te stappen en een beetje in beweging te komen.

Ik zie in de verte de zeearend aankomen dus pak ik de camera er even bij en maak als de zeearend in de buurt is een aantal foto’s. De zeearend zit heel hoog maar blijft mooi om te zien. Dan in een flits schiet een havik voorbij, die achter een zwerm spreeuwen aanzit. Ik kan nog net een paar foto’s maken van de havik.

Ik stap weer in de auto en ga weer een stukje rijden op de trekweg richting de konikpaarden. En zo zet ik de auto neer en loop het kleine stukje naar de uitkijk heuvel. De konikpaarden staan lekker langs de waterkant of liggen langs de rand. Ook wordt er even een modderbad genomen. Tuurlijk laten ook twee konikpaarden even zien hoe je moet vechten cq spelen.

Ik kan aardig wat leuke foto’s maken en zo eindigt de middag toch redelijk. De spanning in het lichaam is er een beetje uit, en bewegen gaat iets beter. Hopelijk tot snel in een volgend blogje.

Groetjes, Casper

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *