Groenpootruiters Oostvaardersveld

Maximumtemperatuur:   21  °C.
Minimumtemperatuur:    10  °C.

 13-08-2017

Zondag ochtend wat later als anders ga ik toch nog even op stap. Ben eigenlijk de hele ochtend al weer misselijk van de pijn en kan moeilijk op gang komen. Maar ga toch even naar buiten. Ik ga even naar de oeverloper en poelruiterhut. Bij de oeverloperhut kan ik mooi een paar groenpootruiters op de plaat zetten ook de steltkluut komt nog even langs.

Nu ga ik naar de poelruiterhut en kijk ik even wat ik daar voor de lens kan krijgen. De ijsvogel besluit om weer erg ver weg te gaan zitten, en ik richt mijn pijlen op iets anders blauw. En dat is een paardenbijter. Ik ga proberen om de libelle mooi in vlucht er op te krijgen en dat is best lastig maar als je de beestjes een beetje kent en door hebt wordt het wel steeds voorspelbaarder waar ze even blijven hangen.

Familie knobbelzwaan komt ook nog even gedag zeggen. Ik heb er genoeg van maar ben wel even lekker buiten geweest. Helaas heeft het voor het lichaam niet veel geholpen. Toch heb ik weer een aantal leuke foto’s gemaakt. Bedankt voor het kijken en tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

 

 

 

 

One thought on “Groenpootruiters Oostvaardersveld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *