Fietsen Mazarrón Spanje

Maximumtemperatuur:      24  °C.
Minimumtemperatuur:       18  °C.

09-03-2020

Fietsen Mazarrón Spanje:

Ik was begin maart in Spanje om daar te genieten van de temperatuur en om een beetje op adem te komen. En het was inderdaad heerlijk weer. Zo maakte ik diverse uitstapjes met de nieuwe mountainbike. Dank voor de mooie levering Bicis Raul. De uitstapjes zijn wel vlak bij huis, omdat de Carona berichten niet heel positief zijn.

Maar ook dichtbij huis zijn er mooie plekjes. Er werd in de eerste week van maart wel steeds meer bekend over het Caronavirus. Wat ik uiteraard ook op de voet gevolgd heb. Bij mij in de provincie Murcia ging het nog steeds goed. Er waren weinig besmettingen en gelukkig nog geen overleden personen. Dus durfde ik toch even naar buiten, lekker op de fiets even de wildernis verkennen.

En zo kon ik toch nog heel wat mooie plaatjes schieten. Ik heb de Mountainbike gepakt en ben via de achtertuin door het ruige landschap naar de rivier bedding gefietst. En zo langs de rivier fietsend kom je toch het een en ander tegen. Soms schrik je je rot en vliegen de stelt lopers je bijna om de oren. Maar door regelmatig even af te stappen en dan een beetje sluipen, lukt het aardig om nog iets vast te leggen.

En zo kon ik toch de stelt kluut toch even vast leggen op de geheugenkaart. Om niet veel later ook nog de plevier en ik denk de oeverloper vast te leggen.

En zo pakte ik de fiets weer en ging ik weer verder. En ja als je eenmaal langs de rivier fietst dan moet je ook weer een keer om hoog fietsen. Maar wat een super mountainbike even de turbo stand aan zetten en even een van de 24 versnellingen kiezen en fietsen maar. En zo fietste ik de berg weer op. Hmm ik zie ver op de vlakte iets op een doodde stronk zitten. Zou het een vogel zijn, of iets anders. Ik stop en pak toch even de grote telelens er bij.

En wat leuk een steen uiltje. Snel maak ik wat foto’s, toch probeer ik wat dichter bij te komen. Ik sta open en bloot in de omgeving en kan me nergens achter verschuilen. Dus kiest het steenuiltje het hazenpad. En probeer ik het uiltje te volgen. Maar verlies hem uiteindelijk uit de zoeker. ik kan het uiltje niet terug vinden. Maar door dat ik inmiddels gedraaid ben en in de andere richting kijk zie ik wel weer wat anders.

Snel de camera weer richten en kijken. Nou ja wat zie ik daar zomaar twee hoppen. En dan ook samen nog met een klapekster. Nou mijn fiets middag kan niet meer stuk. Dus nog even na genieten van al het moois. Met ook prachtige landschap foto’s al zeg ik het zelf.

Weer snel naar het huis, en dan maar weer het Corona nieuws volgen. Hopelijk tot een volgend blogje.

Groetjes Casper, (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *