Peter Pan op Schiphol

Maximumtemperatuur:     11  °C.
Minimumtemperatuur:        6  °C.

11-11-2017

Peter Pan op Schiphol

Zaterdag morgen breng ik mijn oudste dochter even naar Amstelveen. Ik zelf rij dan even door naar een van de spotter plaatsen om de vliegtuigen er weer eens mooi op te zetten. Uiteindelijk besluit ik om bij de Buitenvelderdbaan te gaan kijken. Ik parkeer de auto en stap uit. Even wat spullen er bij pakken en dan knallen maar. Het is weer lekker druk met binnen komend verkeer. Dus de een na de andere foto vliegt op de geheugenkaart. Vandaag maak ik ook lekker wat filmpjes. Uiteindelijk zet ik ook nog iets speciaals op de foto. En dat is de onthulling van het toestel Peter Pan van Transavia. Het is ver weg maar kan het toch mooi op de foto zetten. Had vandaag alleen de 200 mm lens mee en dan is 1.35 kilometer overbruggen best een stuk. Ik heb ook een aantal filmpjes gemaakt van de landende vliegtuigen en natuurlijk weer veel te veel foto’s. En wil je meer weten over Peter pan kijk eens op Peter pan Facebook pagina of op de Peter pan website of transavia.com

Groetjes, Casper (leven-met)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *