Noodweer bij de poelruiterhut

Maximumtemperatuur:   8  °C.
Minimumtemperatuur:    4  °C.

02-03-2017

Donderdag middag, ik besluit om eens in de middag op stap te gaan. Uiteraard was het weer vanmorgen natuurlijk niet heel denderend en veel regen. Het zou dan ook in de middag wat opklaren. Na dat ik de hulp-boswachter weer naar school heb gebracht ga ik naar het Oostvaardersveld. Via de trekweg en de praamweg stop ik eerst even bij de grote Praambult.

De edelherten hebben vandaag gezelschap van vele brand-ganzen. Het is erg grijs en er staat veel wind. Ook de konikpaarden staan achter de duin in de luwte. Ik stap weer in en rij naar de poelruiterhut. Ik stap uit en kijk nog een keer naar de lucht. Hmm volgens mij mag ik wel een beetje door lopen naar de hut anders krijg ik zo een regenbui op mijn pet. Dus na een stevige stap kom ik uitgeblust en pijnlijk aan in de poelruiterhut. Gelukkig zorgen de kuifeendjes een beetje voor afleiding. En dan krijg ik toch een bui regen over de poelruiterhut heen.

Gelukkig sta ik binnen redelijk droog. Maar wat een regen zeg niet normaal. Gelukkig klaart het later lekker een beetje op. De aalscholver van gister komt ook vandaag gezellig langs.

Alleen vangt hij vandaag helemaal niks. Maar uiteindelijk laat de aalscholver mij wel mee genieten met zijn was beurt voor vandaag. Het zonnetje schijnt het is helemaal droog tijd om de spullen te pakken en naar huis te gaan. Bij de auto even de spanning uit de spieren proberen te laten gaan en dan lekker naar huis. Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

One thought on “Noodweer bij de poelruiterhut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *