Bambi in het Oostvaardersveld

Maximumtemperatuur:   30  °C.
Minimumtemperatuur:    13  °C.

19-06-2017

Door mijn nieuwe hulp middel de scootmobiel heb ik in de maand juni ontzettend veel foto’s kunnen maken. Dat is natuurlijk heel mooi alleen de na bewerking kost me heel veel energie en tijd. Ook omdat ik niet zolang aan een gesloten voor de computer kan zitten. Ik zag even door de bomen het bos niet meer en wist echt niet meer waar ik moest beginnen. Ik heb besloten om verder de maand juni samen te vatten en zo veel mogelijk foto’s te laten zien die ik de afgelopen periode heb gemaakt. En hoop de maand juli weer een beetje in te kunnen halen. De Camera AF functie doe al een paar weken raar en dat resulteert dan ook af en toe in behoorlijk frustratie van mijn zijde. Maandag ochtend 19-06-2017 lekker op pad in het Oostvaardersveld. Met een geweldige ontmoeting met Bambi. En bij de poelruiterhut een kwikstaart die even laat zien hoe snel hij is en hoe je een libelle en andere insecten vangt.

19-06-2017 : Bambi in het Oostvaardersveld:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

19-06-2017 : Kwikstaart en zijn vang kunsten:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

One thought on “Bambi in het Oostvaardersveld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *