Copa del Rey II

 

Maximumtemperatuur:     32  °C.
Minimumtemperatuur:      19  °C.

15-10-2023

Copa del Rey II:

Zondag ochtend wakker worden en dan het zonnetje zien, niet heel ongebruikelijk in Spanje. Maar vandaag extra belangrijk voor eventuele foto’s van de Jetski cup Copa del Rey. Dus snel de spullen weer bij elkaar gezocht en nu in de auto naar Puerto de Mazarrón. Ik ga eerst naar de plek waar gister mijn avontuur ook begon. Dus ook vandaag weer een plekje gezocht op de rotsen langs de waterkant.

En wat een plaatjes kan ik schieten vandaag. Dit komt er echt heel anders uit te zien als de foto’s van gister. Maar gister was ook een mooie oefening om diverse instellingen te gebruiken. Die ik vandaag weer lekker kan toepas.

(F18 1/125sec ISO100 Brandpunt 750mm uit de hand gefotografeerd)

(F20 1/125sec ISO 100 Brandpunt 300mm uit de hand gefotografeerd)

Ook vandaag weer een geweld van jetski’s wat een happening hier in Puerto de Mazarrón. En zo vliegen er heel wat jetski’s voorbij en ook de foto’s vliegen weer op de geheugenkaart.

Het geeft me vandaag ook de gelegenheid om het een en ander te filmen met de camera, dit zal ik ook op YouTube later posten. Na een poos en tijdens een korte pauze in de wedstrijd besluit ik om in het paddock te gaan kijken. En zo loop ik tussen de families en monteurs op het strand.

Een ding is zeker dit zijn complete families die hier aan mee doen, geweldig om te zien. De wedstrijden gaan zo weer beginnen en er is een start vanaf het strand.

Nou dat heb ik even goed gegokt. Vanaf hier maak ik ook weer heel wat foto’s. En er vliegt zelfs een helikopter mee.

Ik zou zeggen geniet van de foto’s. En hier ook het YouTube filmpje van de Jetski cup Copa del Rey dag II.

Bedankt voor het kijken en lezen, graag tot een volgend blogje.

Groets, Casper (leven-met)