Augustus 2010

Ik ga eerst met mijn dochter maar eens lekker op vakantie naar zuid Spanje en probeer alles maar even achter me te laten. Ook probeer ik maar eens naar mijn eigen lichaam te luisteren en kom tot de conclusie dat ik zo niet verder kan, ik heb pijn ben vermoeid en …..

Toch doet de vakantie me goed. Ik heb iets minder last op vakantie van pijn en ook de stijfheid bij opstaan is minder, maar de vermoeidheid, nee die blijft.

Terug in Nederland is de realiteit weer daar, de pijn vermoeidheid Jezus ik had beter in Spanje kunnen blijven.

6 December 2010 Ik voel me de hele avond al niet lekker en kan niet slapen van de pijn en druk op mijn borst. De volgende morgen heb ik nog steeds last en zeg tegen mezelf dat ik naar de dokter moet gaan. Ik breng mijn dochter nog naar school en laat niks aan haar merken. Eenmaal bij de huisarts wordt ik aan het EEG gelegt voor een hartfilmpje. Ja en die was duidelijk. Hartritmestoornis

Gelijk door naar het ziekenhuis. Daar hebben ze via chemische cardio versie geprobeerd om mijn hart weer op een normaal ritme te krijgen. Dit is aan het einde van de dag dan gelukt,  ik moet nog even blijven en een stukje lopen om te kijken of het goed blijft. Uiteindelijk ben ik om 20:00 ‘s avonds thuis.

Dodelijk vermoeid en helemaal leeg van de pijn wordt ik de volgende dag wakker. Ik vertel tegen mezelf dat het nu anders moet, anders zit mijn dochter straks ook nog zonder vader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *