Update: Oostvaardersbos & zijn wandelpaden

Maximumtemperatuur: 8  °C.
Minimumtemperatuur:  5  °C.

13-12-2016

Dinsdag ochtend wordt ik gebeld door Staatsbosbeheer. ( Dit is na aanleiding van mijn mail die ik gestuurd heb over de wandelpaden in het oostvaardersbos ). Na een uitvoerig gesprek aan de telefoon waar ik nogmaals de gelegenheid heb gekregen om mijn frustraties te uiten ten aanzien van de net aangelegde wandel paden. Heeft Staatsbosbeheer het een en ander met mij besproken. Zo zal er contact worden opgenomen met de aannemer, die de wandelpaden heeft aangelegd.

Ook zijn de boswachters de afgelopen dagen zelf in het gebied geweest en hebben zij inmiddels zoveel mogelijk plastic uit de paden verwijderd. De boswachters zullen dit de aankomen periode nog een keer doen. Ook zal er in het voorjaar met walsen de paden egaler gemaakt worden, en zullen de paden worden afgewerkt.

Ik wilde in ieder geval op deze manier laten weten dat er heel snel contact is geweest vanuit Staatsbosbeheer. En dat er naar een oplossing is gezocht. En dat vind ik dan ook wel weer een pluim waard voor Staatsbosbeheer. Uiteraard blijf ik een vinger aan de pols houden.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *