Poelruiterhut & Julianapad

DSC_2720 C
Poelruiterhut & Julianapad

Maximumtemperatuur:     10  °C.
Minimumtemperatuur:       1  °C.

16-03-2016

Woensdag ochtend ik ga lekker samen met de kleine meid op stap. We pakken onze spullen bij elkaar en we gaan kijken bij de poelruiterhut. Via de trekweg en praamweg komen we op plaats van bestemming. Auto geparkeerd en we lopen het laatste stukje. Zo er staat best weer een koude wind. Onderweg kan ik een paar leuke vinkjes op de foto zetten.

Zo in de hut waai je zowat weer weg ik doe wat luiken dicht om iets minder op de wind te staan. Ik zet de kleine meid op een bankje neer en we nemen lekker een koekje en wat drinken. Ondertussen maak ik wat foto’s van twee aankomend vliegende ganzen. Helaas buigen ze eerder af als gedacht en is het ver weg.

Na dit staan we allebei te klappertanden van de kou en we besluiten om lekker naar de auto te gaan, nog even een stukje mos op de foto zetten en dan lekker de warme auto in. We gaan via de oostvaardersdijk terug rijden. We stoppen nog even bij het uitkijkpunt de grote zilverreiger. En dan gaan we via het julianapad even tussen het riet staan om te kijken of we toch nog wat vogeltjes kunnen fotograferen. Helaas waait het veel te veel dus maak nog even een foto van de winderige rietpartij en dan snel naar de auto en naar huis.

Het was een heel kort rondje wellicht de volgende keer beter.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *