Oostvaardersplassen in de achtertuin

DSC_0059D

Maximumtemperatuur: 24  °C.
Minimumtemperatuur:    8  °C.

30-08-2016*

Aangezien ik behoorlijk veel pijn heb vandaag moet ik even mijn zinnen verzetten. En ik dus met deze helse pijn niet kan stil zitten. Besluit ik even op pad te gaan in de achtertuin. En het start punt is met de auto naar het natuurbelvingcentrum de Oostvaarders. Ik parkeer de auto en loop dan even naar boven om over de vlakte te kunnen kijken waar eventueel de dieren staan. Een geluk, de heckrunderen staan naast de eilandjes en loop ik daar naar toe. Bij het naar buiten gaan en vlak bij het fietspad staan twee spotters te kijken naar een vogel op een paal en zijn ze in het boek aan het zoeken. Zoeken naar welke vogel dit is. Ik maak een foto en moet zeggen ik denk dat het een tapuit is.

DSC_0005D

Zo nu de heckrunderen even lekker op de foto zetten. en even lekker om mij heen kijken. Wat heb ik toch een mooie achtertuin.

DSC_0030D

Ik loop op mijn gemak weer naar de auto. Ik zie een heel mooi blauw vlindertje. Die zet ik natuurlijk even op de foto.  Bij thuis komst natuurlijk even opgezocht welke vlinder het is.

DSC_0083D

Het is een icarusblauwtje wat een mooi vlindertje zeg. Ook maak ik heel wat foto’s van de planten en bloemen. Met natuurlijk de vlinders en de bijen en vliegjes. Nu zit ik weer in de auto en rijdt ik naar mijn achtertuin. Onderweg nog even een torenvalk vast leggen en dan ben ik op de bestemming. In de achtertuin kan ik een mooie libelle vliegend op de foto zetten.

DSC_0119D

Een paar mooie landschap foto’s maken. En dan ga ik eerst even zitten en wat drinken. Heb veel last maar door de fotografie kan ik me goed verzetten. De paarden drollen zijn een goede voedingsbodem voor de Koolwitjes. De kleine koolwit vlinders doen zich te goed aan het verse mest.

DSC_0156D

Ik fotografeer hier en daar nog even het landschap. En als laatste nog een paar mooie vlinder foto’s. Zo mijn gedachten zijn even lekker met iets anders bezig geweest dan pijn en daar knap ik altijd wel een beetje van op. Nu lekker naar huis en even rustig alles tot ontspanning laten komen.

Graag tot een volgende keer.

Groetjes, Casper ( Leven-Met ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *