Oostvaardersplassen & Baby Ganzen

DSC_4358C
Oostvaardersplassen & Baby Ganzen

Maximumtemperatuur:     13  °C.
Minimumtemperatuur:       5  °C.

31-03-2016*

Op de stalen ros samen met de kleine meid naar de Oostvaardersplassen. Even onze broodjes opeten en mijn medicatie innemen en de stalen ros even klaar maken voor vertrek. Zo de kleine meid staat al te trappelen zo van kunnen we gaan. De gebruikelijke route nemen we via het Seizoenenpad het Junipad en het Pirellipad. Dan fietsen we over de fietsbrug naar het Jan van den Bosch uitkijkpunt. Om daar even een aantal foto’s te maken van de paarden en de edelherten het is wel een stuk kouder en bewolkter geworden dat doet mijn lichaam niet veel goed en ben eigenlijk al weer veel te ver gegaan.

Maar ja voor je kids doe je alles toch pijn of geen pijn, we gaan nog even verder naar het Frans Vera uitkijkpunt en wat zien we daar.. Oh baby ganzen er zijn al een aantal grauweganzen papa en mama geworden wat een donsjes heel leuk om te zien. Dan komt er even een show bink aalscholver langs die laat wel even zien hoe je moet laagvliegen en moet zeggen dat kan de aalscholver goed. Nog even de mooie boom van de vlakte op de foto zetten.

Dan gaan we weer richting van de Jan van den Boschheuvel en als verrassing ga ik met de kleine meid even naar de kleine glijbaan en wipwap die achter het oostvaardersbos staat. Maar we zijn er nog niet dus eerst nog even een paar edelherten op de foto een heeft nog al veel slaap maar wordt dan toch even wakker voor ons. We zijn bijna bij speelplaats onderweg daarnaar toe komen we ook nog even de heckrunderen tegen en die zetten we ook op de geheugenkaart.

Hierna kan ze even helemaal losgaan op de wipwap en de glijbaan, en ik, ik kan even uitblazen ik ben inmiddels gesloopt zo even rusten. Nadat de kleine meid even der speel tijd heeft gehad gaan we naar huis. Thuis lekker de foto’s op de cloud zetten en daarna heerlijk op de bank en samen met de kleine de foto’s bekijken. De dag is op het lichaam protesteert hevig en laat dat met ritmestoornissen behoorlijk merken ook de pijn is even niet fijn.

Maar samen met je dochter op de bank die vervolgens in slaap valt op je schoot verzacht de pijn om weg te smelten ze is zo lief als ze slaapt.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *