Oeverloperhut of zilverreigerhut

DSC_5525D-2
Oeverloperhut of zilverreigerhut

Maximumtemperatuur:     19  °C.
Minimumtemperatuur:      12  °C.

06-07-2016*

Woensdag middag en de kleine meid weet waar ze naar toe wil. Papa gaan we naar het houten hutje? Ja dat is goed dit is trouwens de Oeverloperhut in het oostvaardersveld. We pakken onze spullen weer bij elkaar en vervolgen onze tour met de auto. We gaan via de Trekweg en de Praamweg naar het Oostvaardersveld. Bij aankomst bij de Oeverloperhut is het een hele drukte van mensen die in de hut staan. Dat gaan we dus even niet doen en rijden even verder En gaan de Knardijk op richting de Oostvaardersdijk. De kleine meid geeft aan dan naar het Julianapad te willen en dan even kijken in de Zilverreigerhut en bootjes kijken op de dijk.

DSC_5579D-2

Dus rijden we op ons gemak even door en parkeren de auto op de Oostvaardersdijk. We steken even over en gaan dan naar beneden en lopen naar de Zilverreigerhut. Ook hier is het rustig vandaag niet veel vogeltjes althans niet dichtbij genoeg om een foto te kunnen maken. Bij de Zilverreigerhut staat heel toepasselijk een reiger het is wel de Blauwereiger maar oké dat mag. Ik maak er een aantal mooie foto’s van.

DSC_5511D-2

De kleine meid is lekker rondjes aan het lopen door de hut heen. Ik besluit om na de reeks van de reiger de lens weer te verwisselen voor de kleinere lens om zo nog even wat mooie planten en bloemetjes op de foto te zetten.

DSC_5549D-2

Ook hier bij de Zilverreigerhut maak ik een aantal landschap foto’s en lopen we vervolgens weer richting de dijk naar de auto. Aangekomen op de dijk kijken we nog even naar de bootjes en maak ik nog wat foto’s en gaan dan onze route richting huis uit stippelen. We rijden via de Knardijk Praamweg en Trekweg terug. Natuurlijk maken we ook nog even een paar snelle pitsstops om het een en ander vast te leggen.

Zo hebben we vast gelegd op de Knardijk landschap met in de verte een zwaan. Op de Praamweg de trein en landschap zoals je die van uit de trein kan zien. En op de trekweg de trekweg vast gelegd. Zo nu lekker naar huis en thuis even na genieten van deze dag.

Groetjes, Casper (Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *