November!

November maandoverzicht 2015
November 2015

Maximumtemperatuur:  9 °C.
Minimumtemperatuur:   4 °C.

30-11-2015

Hallo allemaal,

Zoals iedere maand maak ik een overzicht, van wat ik de afgelopen maand voor de lens heb gekregen en dus heb kunnen fotograferen. Ik heb in november weer heel veel mooie momenten kunnen fotograferen.

Zo  ben ik  op één november in  het oostvaardersbos beland in de mist, en heb daar een aantal Konikpaarden gefotografeerd. Drie november het goudhaantje gespot in het kotterbos. Ja en op vier november was het ijsvogel dag op het oostvaardersveld. En zes november heb ik een klein rondje gemaakt op de oostvaardersplassen Lelystad. Op zeven november samen met mijn vriend Martin, de koniks gefotografeerd op het oostvaardersveld. Op negen november was ik weer eens bij de lepelaarplassen kijken. De dodaars op tien november vast gelegd tijdens zijn lunch ronde op het oostvaardersveld. En op twaalf november een klein rondje oostvaardersbos. Dertien november een ochtendje oostvaardersveld. Op zesentwintig november een rondje met de auto oostvaardersplassen en oostvaardersveld. En op zevenentwintig november de pinguins op de oostvaardersplassen Almere.

Uiteindelijk zijn 141 foto’s geselecteerd voor deze maand en verwerkt tot een leuk filmpje. Het filmpje is door het aantal foto’s best lang geworden bijna 19 minuten maar laat je mee slepen in dit avontuur, en zet het filmpje lekker op en ga achterover zitten of juist op het puntje van je stoel.

De foto’s zijn gemaakt in de volgende gebieden: Oostvaardersplassen, Oostvaardersveld, Lepelaarplassen

Heel veel kijk plezier.
Groetjes,  Casper ( Leven-Met )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *