November 2015

November 2015
November lepelaarplassen 2015

Maximumtemperatuur:  7 °C.
Minimumtemperatuur:   6 °C.

25-11-2015

Inmiddels is het al weer 25 november, mijn laatste blog met foto’s van de dag is alweer van 13 november. Ik ben nog steeds behoorlijk ziek en kan niet naar buiten. Word er zelf helemaal depri van. De stijfheid van de spieren en het regelmatig in brand staan van de spieren (dat is het gevoel van als je spieren door verzuring in brand staan) neemt heel veel energie in beslag.

Ook de koorts die met vlagen omhoog en dan weer naar beneden gaat is vermoeiend. De pijn van gewoon iets vast houden heel simpel een glas water met water wat net uit de koude kraan komt, jeetje dan treden er gelijk verkrampingen op in de handen. Hierdoor ben ik dodelijk vermoeid en sleep me letterlijk voort iedere dag. Ik kan je zeggen dat is heel frustrerend. Dus probeer ik maar zo af en toe voor de computer te zitten en wat te schrijven.

Ook hier moet ik erg voorzichtig zijn met het intikken van het toetsenbord aangezien ik anders gelijk verkrampingen krijg in de handen en vingers. Maar ook kan ik toch weer eens door de foto mappen bladeren om al het moois te bekijken van de afgelopen maanden. En ik ben begonnen met fotograferen op 10 maart 2015 en wat is de tijd gevlogen aangezien we nu al weer in november zitten.

De foto’s die ik gemaakt heb beginnen in het voorjaar en we zijn nu aangekomen in het najaar en de winter ligt op de loer. Ik heb foto’s kunnen maken van all dit moois. De dieren de planten de bloemen de bomen en het uitzicht of te wel het landschap.

Inmiddels heb ik in deze afgelopen 10 maanden ruim 14000 foto gemaakt. Dat zijn 1400 foto’s in de maand en 350 per week. Maar ik ben niet gek hoor misschien een beetje prettig gestoord hahaha. Zo nu ben ik aan het kijken in alle foto mappen en kwam toch nog het een en ander tegen. Ik zal een paar foto’s weer hier onder plaatsen. Zo dit was het weer voor vandaag ik stop met tikken, en ik moet toch even naar buiten aangezien ik de grote meid naar de orthodontist moet brengen.

Hier onder een kleine dag selectie van de afgelopen maanden:

  1. Leven-Met 21-03-2015
  2. Leven-Met 25-05-2015
  3. Leven-Met 25-06-2015
  4. Leven-Met 23-07-2015
  5. Leven-Met 25-08-2015
  6. Leven-Met 24-09-2015
  7. Leven-Met 02-10-2015

 

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *