Ik heb nog regelmatig last van hartritmestoornissen en kom ik onder behandeling van de cardioloog, deze schrijft medicijnen voor en geeft ook aan dat de toekomst vermoedelijk een pacemaker zal worden, maar dat we op dit moment de medicijnen proberen.

De pijn en vermoeidheid zijn niet weg.

Uiteindelijk krijg ik na diverse onderzoeken een slaap kast om, om in de avond mee te slapen. Die lever ik de volgende dag in bij het ziekenhuis. Na 2 dagen wordt ik gebeld en kan gelijk komen voor een consult.

Daar wordt uitgelegd dat ik ‘s avonds 273 keer stop met ademen en dat ik gelijk een CPAP apparaat krijg omdat ik in de hoogste gevarenzone zit, Ik heb OSAS (obstructieve slaapapneusyndroom).

Ik mag tevens de eerste maanden geen auto meer rijden, aangezien je dan niet verzekerd ben als er iets gebeurt.

Al deze zaken worden met het UWV besproken maar ja, die hebben hun eigen weg die ze volgen, er is zelfs een keer tegen me gezegd dat als je kat overlijd, dan ga je daarna toch ook weer aan het werk!!!!

Het lijkt wel een gevecht die je moet leveren om voor je gezondheid te knokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *