Natte Graslanden

 

Maximumtemperatuur:     24  °C.
Minimumtemperatuur:      12  °C.

 22-08-2022

Natte Graslanden:

Het is maandag ochtend, en zo besluit ik om met de elektrische fiets even langs de Natte Graslanden te gaan. Dus spullen pakken en richting de Natte Graslanden. Eerst ga ik even bij de lepelaarhut langs om te kijken of er wat moois te zien is. Vandaag is het wat rustig zo te zien. Een dodaars wat lepelaars en eendjes natuurlijk. Dat het wat rustig is dat komt mooi uit. Aangezien de boswachter van het Flevolandschap er is en die wil even het riet maaien rond de hut. Eerst vraag de boswachter netjes of we dit een probleem vinden. Nee hoor geven we aan heel graag zelfs. Aangezien op sommige plekken het riet erg hoog staat en je dus eigenlijk niet goed meer naar buiten kan kijken of veel door de rietstengels heen moet fotograferen.

De boswachter pakt zijn spullen en gaat aan de gang. We kletsen dus maar even wat, en ik besluit om richting de Natte Graslanden te gaan. Ook hier is het redelijk rustig maar ik ben lekker bezig. Ook kom ik bij een van de kijkschermen bij de Natte Graslanden Alex nog even tegen. Ook hier hebben we even samen staan kletsen en soms even een foto gemaakt.

Een foto gemaakt van de bruine kiekendief, die heel af en toe iets dichterbij kwam om zo op de foto gezet te worden. Niet veel later scheiden onze wegen. Alex gaat naar huis en ik blijf nog heel even de kiekendief observeren. Met dat geluk dat de bruine kiekendief even richting de hut / scherm komt vliegen.

Wel met een bak tegen licht maar zet hem toch op de foto. Als laatste zie ik een havik in de boom zitten verscholen achter de takjes.

Zo nu weer naar huis en even rustig de medicatie en de boterham naar binnen werken. Misschien ga ik vanmiddag nog even met de auto op stap! Bedankt voor het kijken en lezen. Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *