Maandoverzicht mei 2016

Maand overzicht Mei 2016
Maandoverzicht mei 2016

Gemiddelde maximumtemperatuur:  19 °C.
Gemiddelde minimumtemperatuur:    8 °C.

31-05-2016

Hallo allemaal,

Zoals iedere maand maak ik een overzicht, van wat ik de afgelopen maand voor de lens heb gekregen en dus heb kunnen fotograferen. Ik heb in mei weer heel veel mooie momenten kunnen fotograferen. Het totaal aantal foto’s voor mei is gekomen op 2256.

De eerste twee weken van mei ben ik niet op pad geweest door veel pijn en hartritmestoornissen was ik even uitgeschakeld.

Ik ben in mei toch een paar keer in het Oostvaardersveld en de Oostvaardersplassen beland. Naar de Lepelaarplassen en Nattegraslanden is het er niet van gekomen dit keer. Voor de maand juni staat er iets belangrijks te gebeuren. Ik kan geen verdere uitleg geven op dit moment maar deze gebeurtenis gaat zeker veel foto’s opleveren.

Zowel aan de Oostvaardersplassen Almere als de Oostvaardersplassen Lelystad zijn bepaalde delen van het gebied weer open.

Uiteindelijk heb ik 264 foto’s geselecteerd voor deze maand en verwerkt tot een leuk filmpje. Het filmpje is 25 minuten maar laat je mee slepen in dit avontuur, en zet het filmpje lekker op en ga achterover zitten of juist op het puntje van je stoel.

En hou de website goed in de gaten voor de belangrijkste gebeurtenis met Leven-Met.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *