Maandoverzicht maart 2016

Maandoverzicht Mrt 2016
Maandoverzicht maart 2016

 

Gemiddelde maximumtemperatuur:  9 °C.
Gemiddelde minimumtemperatuur:   1 °C.

01-04-2016

Hallo allemaal,

Zoals iedere maand maak ik een overzicht, van wat ik de afgelopen maand voor de lens heb gekregen en dus heb kunnen fotograferen. Ik heb in maart weer heel veel mooie momenten kunnen fotograferen. Het totaal aantal foto’s voor maart is gekomen op 2782.

Ik ben in maart meerdere keren in het Oostvaardersveld en de Oostvaardersplassen beland, naar de Lepelaarplassen en Nattegraslanden geweest. Ook heb ik in de maand maart foto’s gemaakt van de waalhaven in Rotterdam en ben ik op Schiphol bij de vliegtuigspotterplaats bij de polderbaan geweest. Was zeker een leuke afwisseling.

Zowel aan de Oostvaardersplassen Almere zijde als de Oostvaardersplassen Lelystad zijde zijn bepaalde delen van het gebied nog op slot. Dit om de dieren hun rust te geven in de winter periode. Toch moet ik zeggen en dit zal ook wel met het weer te maken hebben zijn de dieren regelmatig goed te zien en toch leuk op de foto te zetten. Ook zijn de konikpaarden op het Oostvaardersveld soms heel dicht bij.

Uiteindelijk zijn 308 foto’s geselecteerd voor deze maand en verwerkt tot een leuk filmpje. Het filmpje is 28 minuten maar laat je mee slepen in dit avontuur, en zet het filmpje lekker op en ga achterover zitten of juist op het puntje van je stoel.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *