Maandoverzicht juni 2016

Maand overzicht juni 2016
Maandoverzicht juni 2016

Gemiddelde maximumtemperatuur:  21 °C.
Gemiddelde minimumtemperatuur:   12 °C.

30-06-2016

Hallo allemaal,

Zoals iedere maand maak ik een overzicht, van wat ik de afgelopen maand voor de lens heb gekregen en dus heb kunnen fotograferen. Ik heb in juni weer heel veel mooie momenten kunnen fotograferen. Het totaal aantal foto’s voor juni is gekomen op 3498. Dit hoge aantal komt onder meer door mijn trip met de Boswachter Bertwin in het Oostvaarderplassen gebied.

De maand juni was voor mij een goede foto maand aangezien ik 19 keer op stap ben geweest in deze maand. Ik ben in juni een paar keer in het Oostvaardersveld en de Oostvaardersplassen beland. Helaas is ook deze maand het er niet van gekomen om de Lepelaarplassen en Nattegraslanden te bezoeken.

Qwa muziek heb ik dit keer gekozen voor een mix van artiesten die heden in de top 40 lijsten staan. Aangezien het steeds moeilijker wordt om kwalitatief goede muziek er onder te zetten heb ik dit keer hier voor gekozen. Uiteindelijk heb ik 318 foto’s geselecteerd voor deze maand en verwerkt tot een leuk filmpje. Het filmpje is 29 minuten maar laat je mee slepen in dit avontuur, en zet het filmpje lekker op en ga achterover zitten of juist op het puntje van je stoel.

 

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *