Maandoverzicht februari 2016

Maandoverzicht Feb 2016
Maandoverzicht Feb 2016

Maximumtemperatuur:  12 °C.
Minimumtemperatuur:   -5 °C.

01-03-2016

Hallo allemaal,

Zoals iedere maand maak ik een overzicht, van wat ik de afgelopen maand voor de lens heb gekregen en dus heb kunnen fotograferen. Ik heb in februari weer heel veel mooie momenten kunnen fotograferen. Het totaal aantal foto’s voor februari is gekomen op 1800.

Ik ben in februari meerdere keren in het oostvaardersveld en de oostvaardersplassen beland, ook een uitstapje naar de lepelaarplassen was zeker een leuke afwisseling.

Ook is het in januari / februari voor mij zelf een aanslag geweest op mijn lichaam i.v.m. ziekte inmiddels ben ik zelf voor de zesde keer in drie maanden tijd geveld door de griep verschijnselen. Ik heb veel minder kunnen doen als in de maanden hiervoor.

Zowel aan de oostvaarderplassen Almere zijde als de Oostvaardersplassen Lelystad zijde zijn bepaalde delen van het gebied op slot. Dit om de dieren hun rust te geven in de winter periode. Toch moet ik zeggen en dit zal ook wel met het weer te maken hebben zijn de dieren regelmatig goed te zien en toch leuk op de foto te zetten. Ook zijn de konikpaarden op het oostvaardersveld soms heel dicht bij.

 

Uiteindelijk zijn 144 foto’s geselecteerd voor deze maand en verwerkt tot een leuk filmpje. Het filmpje is 15 minuten maar laat je mee slepen in dit avontuur, en zet het filmpje lekker op en ga achterover zitten of juist op het puntje van je stoel.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *