Lepelaarplassen en de lepelaarhut!

Lepelaarplassen en de lepelaarhut
Lepelaarplassen en de lepelaarhut

 

Maximumtemperatuur: 16 °C.
Minimumtemperatuur:  13 °C.

09-11-2015

Vandaag besluit ik om eens bij de lepelaarhut aan de lepelaarplassen te gaan kijken. En dan natuurlijk om te kijken hoe het is geworden, na dat er brand gesticht was in de lepelaarhut. Ik heb de auto weer bepakt en bezakt en ga die kant op. Aangekomen bij de parkeerplaats pak ik de fiets en ga richting de lepelaarhut. Ik kan niet anders zeggen maar het ziet er weer netjes uit. Ja voor hoe lang dat weet ik ook niet laten we van het positieve uitgaan toch! Zo wat een wind staat er zeg het lijkt wel of het stormt. Op het aalscholver eiland zit het weer lekker vol.

November 2015

Ook in de verte zien we een heleboel tafeleenden ze liggen allemaal lekker uit de wind. ik maak hier en daar lekker wat foto’s van de mooi gekleurde bomen.

dsc_1876-b

Het is vandaag ook de aanvliegroute van een hele andere vogel over de leplaarplassen. Ik zie het ene na het andere grote vliegtuig overvliegen. Ook de politie helikopter was even aanwezig. In de verte zie ik ook nog wat zwanen zwemmen met jong grut. Kan alleen niet zien of het een gewone zwaan is of een knobbelzwaan. Even vliegt er een valk voorbij maar ik ben te laat met de camera en helaas staat hij er dus niet op. Ook maak ik nog een paar foto’s van een leuke fuut. Hierna pak ik de spullen bij elkaar en ga ik gauw naar huis. Ik ben weer door en door koud. Kan je vertellen dat dat niet lekker is.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *