Lepelaarplassen en de ijsvogel

DSC_3143 C
Lepelaarplassen en de ijsvogel

Maximumtemperatuur:     9  °C.
Minimumtemperatuur:      7  °C.

21-03-2016

Vandaag toch maar even naar buiten even met de auto op pad. Eerst breng ik de kleine meid even naar de peuterspeelzaal. Op weg naar de lepelaarplassen ik ga kijken of ik de ijsvogel nog een keer kan vast leggen vandaag. Bij de parkeerplaats haal ik vast mijn camera tevoorschijn en stel ik vast wat in. Even verderop hoor ik de ijsvogel ik stel mezelf een beetje verdekt op achter een paar bomen. Heb zelfs een iets donkere jas aan vandaag in de hoop dat ik niet zo opval. Wonder boven wonder heb ik binnen een paar minuten al geluk en kan ik een leuke serie maken van de ijsvogel.

Ik probeer toch nog iets dichterbij te komen maar dit heeft de ijsvogel door ik besluit om weer lekker naar de auto te gaan ik heb mijn vriend gezien en het staat weer op de foto. Ik start de auto en zie dat de tank lekker leeg is dus even de inwendige auto verwennen hop naar het tankstation. Nadat ik dit gedaan heb heb ik nog even tijd om langs het hek van het oostvaardersbos te rijden.

Gelijk bij het begin punt van de Hugo de Vriesweg zie ik een grote zilverreiger staan ik stop en kan heel veel mooie foto’s maken ook nog met de vis vangst op de foto geweldig. En zo vliegt de tijd weer voorbij vandaag. En wordt het tijd dat ik de kleine meid ophaal van de peuterspeelzaal.

Het was een heel kort blogje vandaag maar wel met resultaat.

Tot de volgende keer.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *