Konikpaarden in bad

dsc_0134d

Maximumtemperatuur: 31  °C.
Minimumtemperatuur:  15  °C.

13-09-2016

Dinsdag middag na.dat ik de kleine meid even weggebracht heb naar de peuterspeelzaal ga ik even op pad. Ik ga met de auto naar het Oostvaardersveld. Via de trekweg en de praamweg kom ik op plaats van bestemming. Ik parkeer de auto en pak mijn spullen. En loop naar de oeverloper hut daar zit een collega spotter die net de ijsvogel aan het fotograferen is. En het is collega spotter Debby die ook bij de groep natuur waarnemers flevoland zit.

dsc_0006d

Ook ik maak nog even een paar foto’s van deze prachtige ijsvogel. Nadat de ijsvogel gevlogen is stellen we elkaar even voor. En wordt er wat geklets over de groep. Ik maak nog een paar foto’s van de groenpootruiter die helemaal achterin staat.

dsc_0063d

En dan loop ik nog even naar de poelruiterhut. Ik zeg Debby gedag pak mijn spullen en loop naar de poelruiterhut. Aangekomen zit collega spotter J-p binnen in de hut. En ook hier wordt weer even gekletst. Het is af en toe net een soos. Het is vandaag erg warm en het is heel rustig ook de dieren hebben het warm en alles gaat heel rustig aan. Op het Oostvaardersveld zitten twee Ooievaars die zet ik even op de foto. Mooie beesten zijn dat ook. Dan komen de konikpaarden aan gelopen en gaan aan de overkant van het water een bad nemen.

dsc_0150d-2

Dat is een heel leuk gezicht en laat de camera dan ook goed zijn werk doen. Ook ik heb het warm en ga lekker terug naar de auto. Bij de auto aangekomen besluit ik om lekker naar huis te gaan. Ook moet ik de kleine meid zo weer halen. Eerst even naar huis foto’s op de cloud en even wat drinken. Hierna de kleine meid halen om daarna even lekker op de bank te ploffen. En samen de foto’s te bekijken van de konikpaarden die in bad gaan. De kleine meid vindt het geweldig om te zien.

Bedankt weer voor het kijken.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *