Konik veulen en de koereiger Oostvaardersveld

Maximumtemperatuur: 8  °C.
Minimumtemperatuur:  1  °C.

13-12-2016

Dinsdag ochtend ondanks dat het mistig is en best wel donker ga ik toch even naar buiten. Wil even de gedachte verzetten aangezien het pijn niveau weer behoorlijk aan het toe nemen is. Ik pak mijn spullen bij elkaar en stap in de auto. Ik rij via de trekweg en de praamweg naar de poelruiterhut. De auto is weer geparkeerd en loop via het Poelruiterpad naar de hut. Het is koud en erg stil. Aangekomen in de hut  zie ik wat slobeendjes en aan de overkant staan de konikpaarden.

Ook de koereiger staat er weer tussen of zit op een van de konikpaarden. Ook de aller nieuwste aanwinst van de konikpaarden laat zich even zien. Wat is het toch een leuk klein konikpaardje.

Zo nu en dan hoor ik een waterral maar de waterral laat zich nog niet zien. Ik heb het behoorlijk koud en sta op het punt om naar de auto te gaan. Ja daar is de waterral even snel de camera er bij pakken en nog snel een paar foto’s maken.

Nu loop ik naar de auto, het lichaam laat het een beetje afweten vandaag. Kan nog wel weer een mooie goudhaan op de foto zetten tijdens mijn wandelingetje naar de auto. Ik loop het hekje door en ga toch nog even bij de oeverloperhut kijken. Helaas geen ijsvogel wel grauweganzen en een mooie knobbelzwaan. Zo lekker naar de auto kachel op tien en even op temperatuur komen. Nu snel naar huis en even na genieten van deze ochtend.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *