Januari maandoverzicht 2016

Maandoverzicht Jan 2016
Maandoverzicht Jan 2016

Maximumtemperatuur:  7.0 °C.
Minimumtemperatuur:   1.5 °C.

01-02-2016

Hallo allemaal,

Zoals iedere maand maak ik een overzicht, van wat ik de afgelopen maand voor de lens heb gekregen en dus heb kunnen fotograferen. Ik heb in januari weer heel veel mooie momenten kunnen fotograferen. Het totaal aantal foto’s voor januari is gekomen op 2157.

Ik ben in januari meerdere keren in het oostvaardersbos beland, en heb daar een groot aantal edelherten gefotografeerd. De edelherten zijn dan ook in overvloed aanwezig zowel in het bos als op de foto.

Ook heeft het in januari een aantal dagen gevroren en waren de slootjes hier en daar al bevroren. Ook van deze ijzige dagen heb ik wat leuke foto’s kunnen maken.

Zowel aan de oostvaarderplassen Almere zijde als de Oostvaardersplassen Lelystad zijde gingen bepaalde delen van het gebied op slot. Dit om de dieren hun rust te geven in de winter periode.

Inmiddels was ik zelf voor de vierde keer in twee maanden tijd geveld door de griep verschijnselen en kon ik het maand overzicht niet op tijd afmaken. Vandaar dat het maand overzicht later is dan normaal.

Uiteindelijk zijn 235 foto’s geselecteerd voor deze maand en verwerkt tot een leuk filmpje. Het filmpje is 22 minuten maar laat je mee slepen in dit avontuur, en zet het filmpje lekker op en ga achterover zitten of juist op het puntje van je stoel.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *