2009

Ik zit thuis, heb geen werk, maar ik kan ineens meer tijd besteden aan mijn dochter. Mijn dochter ging voorheen ‘s morgens om 06:00 uur de deur uit met mij en ik bracht haar naar de kinderopvang en haalde haar rond 18:00 uur weer op.

Ja, en dat hoefde ineens niet meer. Dat was wel zo lekker ‘s avonds geen gevecht meer om eten naar binnen te krijgen, of dat ze al sliep op de bank tijdens het eten koken. Ik had immers ‘s avonds geen energie meer over om in discussie te gaan. Ik was helemaal op.

Maar mijn lichamelijke klachten die worden alleen maar heviger. Ik slaap bijna niet meer, en als ik al slaap wordt ik snakkend naar adem wakker. Ook de pijn die wordt alleen maar erger ‘s morgens opstaan wordt een hele ……..

Ik zit nu een jaar in de WW en uitzicht op een baan, nee die is er niet zeker niet als je verteld dat je een alleenstaande vader bent die ook een dochter heeft om op te voeden, niet ik heb daar een probleem mee heb. Maar wel werkgevers, ja is toch lastig als je een keer moet zeggen ik kan niet werken want mijn dochter is ziek of ik moet wat eerder naar huis ………

Hoe nu verder… Komt er nog een lichtpuntje?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *