Het moet nu anders, mijn gezondheid laat het afweten ik wil niet dat mijn dochter straks ook nog zonder vader zit.

Ja, je wordt wel even met je neus op de feiten gedrukt als je zo in het ziekenhuis ligt. Maar het wordt niet makkelijk.

In verband met de blijvende vermoeidheid en pijn wordt ik uiteindelijk doorgestuurd naar de reumatoloog. Na wat controles en testen stuur die mij door naar het revalidatie centrum om dat het duidelijk is dat ik fibromyalgie heb. In het revalidatie centrum heb ik 5 maanden aan mijn herstel gewerkt en zijn we tot de conclusie gekomen dat er voor mij niet veel meer mogelijk is. We proberen met training en onder andere warmwatertherapie dat ik een klein beetje in het gezin kan functioneren.

In deze periode heb ik ook veel contact met de bekende instantie waar je geld van krijgt als je geen werk meer hebt (UWV).

Maar die zijn niet behulpzaam…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *