Het is 1999 ik ben werkzaam als eerste auto technicus en apk keurmeester, bij een dealer bedrijf.

Na een aantal lichamelijke klachten, zoals dingen niet meer kunnen vasthouden, geen gevoel meer in de handen en vingers te hebben,heel veel tintelingen en het velen verkleuren van de handen en vinger in wit rood en soms blauw.

Besluit ik in de zomer van 1999 om toch maar eens naar de dokter te gaan, die verwijst mij door en ik kom bij de reumatoloog van het AMC terecht. Na diverse onderzoeken komt naar voren dat ik het Fenomeen van Raynaud heb en dat ik niet meer mijn werk mag uitvoeren.

Nou daar sta je dan, ik ben net 27 jaar en mag dat waar ik zo hard voor geleerd en gewerkt heb niet meer doen.

Ook mijn toenmalige werkgever wilde zich niet inzetten om voor mij een andere functie te bemachtigen. Hierdoor kwam ik dan ook volledig in de WAO terecht. Met 27 jaar in de WAO ik zag dit zelf niet zitten en heb via beroepskeuzebureaus laten testen wat ik dan nog kon doen.

Uiteindelijk ben ik hierdoor als Field manager aan de slag gegaan bij een groot IT Bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *