Zo, de temperatuur is afgelopen week wel weer even anders geworden. Het is een stuk frisser en vochtiger geworden.
Je kan zien dat de herfst begonnen is, en dat merk ik ook met opstaan. Het duurt langer voor ik van de ergste stijfheid af ben.
En ik moet natuurlijk ook oppassen dat ik overdag niet te veel doe. Maar ja, sommige dingen moeten nou eenmaal gedaan worden, zoals het doen van boodschappen.
En dit doe ik dan ook. Want ik moet toch eten.
 
Ik ga naar de winkel en hoop mijn auto op de invalidenplaats te kunnen zetten, ik heb hiervoor ook een invalide kaart.
Helaas kan ik de auto niet op een plek dicht bij de winkel zetten, want er staan weer eens auto’s die daar niet horen te staan.
Uiteraard is er niemand te vinden die bij die auto’s horen.
Na eindelijk een parkeerplek te hebben gevonden ga ik dan maar eens boodschappen doen. Ik heb eigenlijk al te lang in de auto gezeten, en merk dat mijn spieren beginnen te protesteren.
Eenmaal in de supermarkt aangekomen, begin ik de boodschappen een voor een te pakken. Het is er heel erg druk, waardoor je slenterend de winkel door moet, en moet wachten tot je er langs kunt. 
Na eindelijk mijn kar te hebben gevuld te hebben met de spullen die ik nodig heb, ga ik maar eens in de lange rij staan. Leunend op de kar, want ik kan eigenlijk niet meer op mijn benen staan. Maar ik kan moeilijk de spullen achterlaten en naar huis gaan. Hoewel dit eigenlijk best verleidelijk is. 
Nou, ik ben eindelijk aan de beurt. Gauw de spullen in de auto en dan eindelijk naar huis..
 
Na ongeveer een 1.5 uur ben ik weer thuis, en ik kan eigenlijk niet meer. Ja, ik heb pijn in de benen, rug, knieën en handen en armen.. en dat betekend dat mijn dag met zware dingen doen er weer op zit. Nu alleen nog vanavond koken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *