Goudhaantje Kotterbos!

Goudhaantje
Goudhaantje

Maximumtemperatuur: 15 °C.
Minimumtemperatuur:   4 °C

03-11-2015

Vanmorgen moesten de kleine meid en ik vroeg weg om even naar het consultatie bureau te gaan. Nadat we dit gedaan hadden vroeg ze papa gaan we naar het bos. Oke maar heel eventjes en een klein stukje. Maar eerst even naar huis om wat spullen te pakken. Zo we hebben de spullen waar gaan we eens naar toe, ik moet even denken en zeg dan ik weet het we gaan naar het Kotterbos. We rijden die kant op en komen op de Kotterbosweg uit hier parkeren we de auto in het gras. Recht tegen over waar het fietspad eindicht. Zodat ik niet zoveel hoef te lopen. We lopen over het fietspad naar het kotterbos. De zon staat heel laag maar maak toch een aantal leuke foto’s. Ook maak ik een mooie foto van de halve maan die nog aan de hemel staat. We lopen langs het riet en we zien en horen heel wat vogeltjes. Helaas blijven ze niet lang genoeg zitten om een mooie foto te maken. We zien ook veel afdrukken van de herten in het zand dus we duimen dat we er een tegen komen. Ik maak wat foto’s van de bomen of wel landschap foto’s en ineens zie ik een vogeltje. Deze blijft wel lang genoeg zitten en ik zie dat het een goudhaantje is. Ik stel snel de camera in op goudhaantje en kan zo toch nog een paar leuke plaatjes schieten van dit kleine maar zeer leuke en zeker kostbaar vogeltje. We lopen al weer naar de auto toe de kou doet me geen goed. Alles doet zeer en iedere stap lijkt alsof je 50 kilo beton aan je benen hebt hangen. Onderweg naar de auto komen we ook nog een roodborstje tegen en we kunnen deze mooi vast leggen. We pakken de auto en gaan lekker naar huis. Bij thuiskomst lekker de verwarming aan en een beetje rustig aan doen. Graag tot een volgend dagrapport.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *