Fluitbos vogels

Fluitbos vogels
Fluitbos vogels

Maximumtemperatuur:  10 °C.
Minimumtemperatuur:    6 °C.

30-12-2015.

Na de veel te inspannende dag van gister heb ik heel slecht geslapen door de pijn en de krampen. Ik was regelmatig wakker en dan moest ik even een rondje door de slaapkamer huppelen. Zo zakte de kramp wat af. Zo rond tien uur vanmorgen hield ik het niet meer van de pijn en stil zitten. Stil zitten is eigenlijk helemaal niet goed voor de fibromyalgie, dus besloot ik om maar even oliebollen te halen.

Onderweg daar naartoe met de auto, kon ik het toch niet laten om even langs mijn favoriete plekje te rijden om te kijken of de paarden en of de edelherten er waren. Aan het einde van het fluitbos vindt ik de konikpaarden. Ik parkeer de auto en pak de camera. En ik kan de konikpaarden dan ook lekker op de foto zetten. Ook een aantal putters die de bomen aan het afstruinen zijn zet ik op de foto.

Ik ga weer naar de auto en rijd langs het fluitbos terug en kom halverwege en zie in mijn oog hoek een aantal herten weg duiken. Ik parkeer de auto langs de weg en kom zo via de toegangs-deur die halverwege het fluitbos zit in het midden van het bos uit. Ik sluip via de bomen wat dichterbij en maak de camera klaar. Inmiddels hebben zij mij allang gezien alleen ik zie de edelherten nog niet. Bij het omhoog komen achter een stapel omgevallen bomen kijken twee mannetjes edelherten mij aan.

Snel maak ik wat foto’s en zie dat de foto’s behoorlijk donker zijn. Snel even de iso wat om hoog zetten en dan nog een paar foto’s maken. Gelukt ik heb ze op de geheugenkaart staan. Dan vliegt er een roofvogel over en deze probeer ik op de foto te zetten. De roofvogel gaat gelukkig in een boom zitten en zo kan ik nog wat meer foto’s maken. Zo nu snel terug naar de auto. Op de terug weg naar de auto, zijn tijdens de opnames van de edelherten en roofvogel stiekem de konikpaarden naar mij toe komen lopen. Dus kan ik ze nog een keer op de foto zetten.

Zo ik ben aangekomen bij de auto en heb even mijn gedachten van de pijn kunnen halen door middel van het fotograferen. En ik voel mij een stukje prettiger dan vanmorgen. Ik rijd nu naar de oliebollen kraam en haal lekker oliebollen en appelbeignets.

Bij thuiskomst staan de kids al te wachten en ruiken zij de oliebollen en appelflappen lekker papa mogen we er een. Tuurlijk en ik neem zelf ook een oliebol.

Nu nog even de foto’s op de laptop en dan zit het er weer op. De oliebollen en appelbeignet parade staat voor de deur en een ieder maakt zich klaar voor het nieuwe jaar.

Hele fijne jaar wisseling allemaal, en voorzichtig met vuurwerk.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Fluitbos vogels,Fluitbos vogels,Fluitbos vogels,Fluitbos vogels,Fluitbos vogels,Fluitbos vogels,Fluitbos vogels,Fluitbos vogels,Fluitbos vogels,Fluitbos vogels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *