December!

Maandoverzicht Dec 2015
Maandoverzicht December 2015

Maximumtemperatuur:  10 °C.
Minimumtemperatuur:     5°C.

Hallo allemaal,

Zoals iedere maand maak ik een overzicht, van wat ik de afgelopen maand voor de lens heb gekregen en dus heb kunnen fotograferen. Ik heb in december weer heel veel mooie momenten kunnen fotograferen. Het totaal aantal foto’s voor december is gekomen op 2780.

Zo ben ik in december  in het oostvaardersbos beland, en heb daar een aantal Konikpaarden gefotografeerd. Ook twee mooie roofvogels mochten niet ontbreken, een buizerd en een sperwer. Ook het vuur-goudhaantje mag in december niet ontbreken en ook deze staat op de foto. En zelfs in december een aantal ijsvogels mogen fotograferen. Ook de herten ontbreken niet en wat zijn ze toch mooi.

Waar ben ik geweest en wat heb ik in december gedaan. Twee december edelherten spotten oostvaardersbos en is dat gelukt? Drie december naar de lepelaarhut waar ik een paar prachtige zwanen op de foto heb gezet. Vier december poelruiterhut, waar ik de waterral heb kunnen fotograferen. Vijf december boschheuvel uitkijkpunt. Zeven december een oostvaardersbos expeditie gemaakt laat in de middag. Acht december uitkijkpunt Hugo de Vries. Negen december grauweganshut en oostvaardersveld. Twaalf december krakeendhut en natuurlijk de konikpaarden op het oostvaardersveld. Dertien december kiekendief-uitkijkpunt met een prachtige zonnetje heerlijke en prachtige foto’s gemaakt. Veertien december edelherten expeditie en die was zeker geslaagd. Achtien december fiets tochtje oostvaardersplassen. Eenentwintig december konikpaarden oostvaardersbos / fluitbos. Drieëntwintig december lepelaarhut, met een prachtige brilduiker. Vierentwintig december stukje fietsen in hollandse hout en nog even langs de poelruiterhut op oostvaardersveld. Achtentwintig december fluitbos, met de konikpaarden en een grote groep edelherten. Negenentwintig december wigbels eiland met prachtige konikpaarden en heel veel edelherten. Dertig december fluitbos vogels spotten.

 

Uiteindelijk zijn 316 foto’s geselecteerd voor deze maand en verwerkt tot een leuk filmpje. Het filmpje is door het aantal foto’s best lang geworden bijna 32 minuten maar laat je mee slepen in dit avontuur, en zet het filmpje lekker op en ga achterover zitten of juist op het puntje van je stoel.

Groetjes, Casper ( Leven-Met )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *