Oostvaardersveld!

 

Maximumtemperatuur: 26 °C.
Minimumtemperatuur:  16 °C

Vandaag was ik in de gelegenheid om wat langer buiten de deur te zijn. Hierdoor kon ik met de auto en de fiets op pad. Ik ben naar het Oostvaardersveld geweest om daar de Konikspaarden te spotten. Deze stonden deze ochtend niet in het gebied van de uitkijkpost bij de Krakeend helaas. Maar ik heb wel mooie eenden en landschap foto’s kunnen maken. Hierna ben ik in de omgeving wat foto’s gaan maken en ook van de ochtend dauw. Oh ja ik kwam ook het monster van Oostvaardersveld tegen schrok me rot zie foto. ( Het is de Witte Tijger Rups )

DSC_4182 A

Hierna ben ik met de auto en de fiets naar de andere kant gereden van het Oostvaardersveld. En ja daar stonden de Konikspaarden. Wel op een afstand, vind ik niet zo erg hoor wand ze zijn wel heel groot als ze dicht bij zijn. En ben ik naar Vogelkijkhut de poelruiter gegaan. Hier vandaan heb ik de Konikspaarden even op mijn gemak en zittend kunnen fotograferen. en natuurlijk nog wat leuke andere vogels kunnen fotograferen. En ineens wat komt daar aanvliegen, neee ja toch wel een IJsvogel. Deze gaat precies op een tak zitten voor de vogelkijkhut. Ik moet me verplaatsen want zo kan ik geen foto maken er zit riet en andere takken voor. Ik verplaats me naar een andere uitkijk gleuf en moet in een rare stand foto’s maken. Er komt een klein briesje waardoor er een rietstengel iets wat verder door buigt en ja klik klik het staat er op. Zo snel als die gekomen was zo snel was ie ook weer weg. Maar ook deze keer was het geluk aan mijn zijde. Hierna ben ik richting huis gegaan. En bij thuiskomst was er nog de wedstrijd wie heeft de mooiste foto van de dag tussen mij en mijn vrouw. Zie   ( www.facebook.com/leven.met )

Nu voldaan op de bank kijkend naar al die mooie foto’s van vandaag, zeg ik hierbij tot een volgende keer graag.

 

Groetjes, Leven-Met

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

security check *